CHAMBRES D`HôTES LES QUATRE SAISONS
MARTINVELLE • Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons is, sinds 2004, gevestigd in een gerenoveerde stadsboerderij uit 1706 in het zuiden van de lage Vogezen in Frankrijk. Schilderachtige dorpjes, veelal lage huizen gegroepeerd rond een kerkje, lijken nonchalant in het prachtige landschap te zijn uitgestrooid. Martinvelle is een van die dorpjes in de lage Vogezen met 131 inwoners en gelegen op een afstand van ca 600 km van Utrecht. In een gebied waar de lucht nog zuiver is en bosrijke heuvels worden afgewisseld door uitgestrekte velden. Ook zijn er kleine meertjes en riviertjes. De Saône, Maas en Madon ontspringen hier. Een streek met een rijke geschiedenis en een bijzondere flora en fauna

Wandelen en fietsen in de Vogezen. Vanuit onze B&B kunnen diverse fiets- en wandelroutes worden gevolgd. Uitgebreide informatie en routebeschrijvingen liggen voor u klaar. Wij stelden diverse wandelarrangementen (wandelen in de Vogezen) en ook fietsarrangementen (fietsen in de Vogezen) voor u samen. U kunt dan genieten van de mooie natuur, rust en ruimte.

Toeren met de motor en auto. B&B Les Quatre Saisons is gelegen op het snijpunt van de Vogezen, de Haute-Marne en de Haute-Saône. Vanuit onze chambres d'hôtes kunt u prachtige ritten maken per motor of auto. Een goede manier om dit mooie gebied te verkennen. Wij stelden diverse auto- en motorroutes voor u samen.

Zie voor verdere activiteiten onze activiteitenkalender

Les Quatre Saisons heeft 5 sfeervolle kamers elk met eigen badkamer en toilet. Verschillende dagen per week wordt er een 3-gangen diner voor de gasten bereid (table d'hôte). Voor gezamenlijk gebruik staan de gasten een eetkamer, woonkamer, tuin en boomgaard met zwembad (verwarmd door zonnepanelen) ter beschikking. Wifi is ook gratis beschikbaar.

Kortom een fijne manier van overnachten in de Vogezen

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om uw vakantie, een lang weekend of midweek, door te brengen in chambres d'hôtes Les Quatre Saisons in de lage Vogezen. Les Quatre Saisons is ook geschikt als tussenstop (overnachten langs A31) van of naar uw bestemming in Zuid Frankrijk of Spanje.
mail ons
0033.329099302
13 Petite Rue
88410 Martinvelle, Frankrijk
breng me hierheen