LESCARBOURA
BELLOCQ • Bed & Breakfast in de prachtige Pyrenees Atlantique bij een Hollandse familie:

Het huis Lescarboura is een in 1874 opgeleverde woning, (Nederlandse eigenaars) behorende bij toen bestaande wijngaarden. De wijngaarden zijn inmiddels op deze locatie verdwenen en tot bos verworden. In dat bos huizen o.a. vossen, wasberen en everzwijnen. Rond het huis is een bijzonder grote tuin beschikbaar.

Lescarboura ligt op de grens van het stadje Bellocq in de Pyrenees-Atlantique op ca. 700 meter rijafstand van de afrit #7 van de autoroute A64 (Péage). Het treinstation van Puyoô ligt op 2 km afstand.

De ligging, midden tussen Orthez en Pyrehorade (ca. 15Km) en verder weg Pau en Biarritz (ca 65Km) is op een steenworp afstand van de weg naar St. Jean Pied de Port via het 6 Km van Bellocq gelegen Salies de Béarn met zijn prachtige golfbanen, casino en thermen. (D430-D933). De Spaanse grens ligt op een afstand van 65km.

De gastenkamer op de eerste etage is zeer ruim met uitzicht op de tuin en op een dal van de Gave de Pau Gedeeld toilet op de gang, een badkamer met ligbad en een separate doucheruimte zijn beneden beschikbaar. Speciaal voor doorgaande reizigers naar o.a. Santiago de Compostella is bewassing en drogen van kleding als extra service inbegrepen. Het ontbijt is inbegrepen, het is ook mogelijk om bij ons te dineren (niet inbegrepen). Huisdieren in overleg mogelijk.

De inpandige grange (schuur) zijn wij aan het verbouwen tot een gastenverblijf (gîte) met slaapkamer, badkamer met o.a. ligbad en een woonkamer van ruim 16 m2 met keukenfaciliteit. Naar verwachting is die eind december klaar en beschikbaar voor verhuur
10 chemin du lay
64270 bellocq, Frankrijk
breng me hierheen