FERME ROBIN
MARSAZ • Zuid Frankrijk, Drôme de collines. Gerestaureerde boerderij, zeer rustig gelegen, in glooiend landschap met schitterende uitzichten op de Vercors en de bergketen van de Ardèche.

Door zijn landelijke ligging, en toch maar 5km. naar het dichtst bijzijnde stadje St. Donat heeft Ferme Robin voor iedereen veel te bieden.

De omgeving is een eldorado voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Zwemmen en vissen kunt U in een van de vele riviertjes of in een vlakbij gelegen meer.
Verder kunt U hier in de omgeving golfen, musea, grotten en wijnkelders bezoeken, markten afslenteren of gewoon lekker luieren in de grote tuin.
Onder de grote overdekte patio kunt U met de andere gasten genieten van een viergangen menu wat drie keer in de week (op reservering) aangeboden wordt. Onder het genot van een glaasje wijn worden hier ideeën uitgewisseld over de vele aktiviteiten die de omgeving te bieden heeft.

U kunt hier te gast zijn in een ruime stijlvol ingerichte twee persoons kamer of in een kamer ensuite die we verhuren als familiekamer.

Tot beschikking voor onze gasten
- een buitenkeuken
- speelplaats voor kinderen met trampoline
- een jeux de boules baan
mail ons
0033.4.75.45.29.04
205 Chemin de la Ferme Robin
26260 Marsaz, Frankrijk
breng me hierheen