AU PASSAGE DU GOIS
BEAUVOIR-SUR-MER • U bent van harte welkom bij onze Chambres d’hotes op 800 meter van de Franse Atlantische kust, op het platteland, maar toch restaurantjes op nog geen kilometer en een dorpje met alle voorzieningen op 4 kilometer.

Binnen een straal van 30 kilometer is er genoeg om te bezoeken : de prachtige havenstadjes Pornic en St Gilles Croix de Vie, het eiland Noirmoutier, de grote badplaats St. Jean de Monts.

De Vendee is een onbekende Franse regio voor Nederlanders, maar zeer de moeite waard. Kom onze omgeving ontdekken en lees meer op onze website over wat er te zien en te doen is.

We verhuren 3 verschillende chambre d’hotes kamers :

* een 2 persoonskamer van 25m2 met een eigen zitje en eigen ingang.
* een studio van 42m2 voor 3 personen met een eigen keuken, zithoek, eethoek, eigen tuintje en een eigen ingang.
* een familiekamer van 85m2 voor maximaal 4 personen met 2 slaapkamers, eigen keuken, zithoek, eethoek, eigen ingang en eigen parkeerplaats.

Onze gasten hebben op diverse websites beoordelingen geschreven over ons, we scoren op dit moment op zoover een 9.6 en op booking.com een 9.4. Mensen waarderen met name onze goede prijs/kwaliteit verhouding. Om een gevoel te geven wat mensen wat gasten bij ons ervaren hebben we hieronder een paar quotes neergezet:

“We hebben 1 week doorgebracht bij Hemko en Martine in de studio van Au Passage du Gois en dat was heerlijk maar veel te kort om alles te zien en te doen wat we gepland hadden.”

“In de omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en golfen. Verder zijn Ile de Noirmoutier, Pornic en Nantes zeer de moeite waard om te bezoeken”

“De vakantiehuizen zijn zeer compleet, zowel wat betreft de keuken als de inrichting en in de tuin en bij het zwembad kunnen heerlijke uurtjes doorgebracht worden. “

“Het huis was niet alleen van alle gemakken voorzien en schoon, het ademde ook nog eens de sfeer uit, waar je in Frankrijk naar op zoek bent. Neem daarbij de gastvrijheid van eigenaren Hemko en Martine, en de fantastische locatie van het huis, vlak bij de passage du Gois en alle ingrediënten waren daar voor een heerlijke vakantie die helaas maar een week duurde.”
Les Menitres
85230 Beauvoir-Sur-Mer, Frankrijk
breng me hierheen