FERME BEAUREGARD
ARTIGAT • Welkom op Ferme Beauregard! Ons vakantieparadijsje voor volwassenen in de Franse Pyreneeën met panoramisch uitzicht op die mooie Pyreneeën.

We hebben 4 comfortabele kamers voor u beschikbaar, heerlijke lichte en ruime kamers (en heerlijk koel in de zomer!!), allen gelegen op de begane grond met ook allen een eigen voordeur. Dus ook geschikt voor minder valide mensen! Iedere kamer heeft een eigen inloopdouche en apart toilet. Het ontbijt wordt geserveerd in onze gezellige eetkamer of uiteraard heerlijk buiten zodra het weer het toelaat. U kunt als u wilt ook iedere dag met ons mee-eten. We serveren een dagelijks wisselend 3-gangendiner en in het hoogseizoen organiseren we iedere week een BBQ. Uiteraard staan ons heerlijke ruime zwembad en de prachtige terrassen, zowel in de zon als in de schaduw, geheel tot uw beschikking.

Wilt u echt van uw vakantie genieten? Boek dan ons ‘verwenarrangement’! U verblijft dan 1 week (met 2 ps.) in 1 van onze kamers, en geniet dan iedere dag van ons ontbijt en ook het diner…. Verwenprijs € 849 in de maanden mei, juni en september, en € 895 in de maanden juli en augustus. (Indien u kiest voor een dit arrangement dient dit wel van tevoren te worden aangegeven bij boeking).
Lieu dit Beauregard
09130 Artigat, Frankrijk
breng me hierheen