AU PALMIER DE BARRAN
MONTBERNARD • Monique en Ton, Belgisch-Nederlands echtpaar, heten u van harte welkom Au Palmier de Barran een voormalige Gasconse boerderij uit de 18de eeuw. Het dorp Montbernard ligt in het zonnige zuidwesten van Frankrijk op 1 uur van Lourdes en van Spanje. Het huis bezit het kwaliteitslabel "Fleurs de Soleil" en het nieuwe "permis d’exploiter 2014".

Door de ligging in een rustig gelegen gehuchtje en door het prachtige panoramisch uitzicht op de Pyreneeën is het een ideaal gebied om bij te komen van de stress van het dagelijks leven.In het zwembad kunt u fijn relaxen.

De 3 ruime kamers zijn volgens een eigen thema ingericht, perfecte mix van modern comfort met bewaard gebleven antieke elementen en beschikken over bedden van grote afmetingen.

Bij ons ligt het accent bepaald niet op luxe decoratie en installaties maar vooral op de persoonlijke aandacht voor onze gasten.

Een uitgebreid ontbijt met o.a. vers sap, stokbrood en croissantjes is in de prijs inbegrepen en wordt bij mooi weer op het terras geserveerd. 's Avonds kunt u op reservering heerlijke streekgerechten en huisspecialiteiten proeven, alles huisgemaakt met de allerbeste lokale producten.

Ook kunnen wij u van dienst zijn met uw toeristische uitstapjes en desgewenst delen wij met u onze beste adressen.

Bienvenue au Palmier !
Barran
31230 Montbernard, Frankrijk
breng me hierheen