AU PRIEURé SAINT JEAN
CAMARES • Priorij Saint-Jean in Camares. De 19 de –eeuwse priorij werd volledig gerenoveerd in een geest van authenticiteit. Ze werd ingericht als chambres d’hôtes. Ze beschikt over 5 kamers (2 à 5 personen), voorzien van modern comfort. Verschillende ontspanningsruimten met o.a. biljart, TV, bib, … zijn vrij te gebruiken.

In de zuidgerichte tuin met schaduwrijke terrassen en pergola met klimplanten kunt u genieten van oude rozenstruiken en het uitzicht op het mooie berglandschap. Iedere avond, behalve op woensdag, kunt u samen met ons aan tafel. Sandra bereidt dagelijks een menu met verse lokale producten. Voor een budgetvriendelijke prijs kunt u zich laten verwennen met een: Aperitief-Voorgerecht-Hoofdgerecht-Kazen/dessert-Wijn/water en koffie/thee inbegrepen.

De priorij ligt in het mooie zuidelijk deel van Aveyron; in het midden van de driehoek MILAU – ALBI – BEZIERS. Het is zowel de ideale locatie om Wandelingen en uitstapjes te doen zoals : de grotten en de kazen van Roquefort, St Meen en zijn miraculeuze water, de Tempeliers, bezoek een van de vele burchten en kastelen, Viaduct van Millau, De Meren van de Lacaune. Karting in Belmont. Kanoën. Culturele tour in een kleine trein. Fietsen en mountainbiken. enz....
lieu dit Rigols
12360 camares, Frankrijk
breng me hierheen