ABUNDANCIA B&B CóMPETA
CóMPETA • Wij bieden u een ruime B&B-kamer aan met ensuite badkamer met ligbad. De kamer komt uit op een groot terras waar u een prachtige uitzicht heeft op de bergen en in de verte de zee. De kamer is voorzien van air-conditioning. U beschikt over een koelkast, magnetron/oven, bbq, borden, glazen en bestek. ( een kleine bijkeuken )
Voor een goede start van de dag verwennen we u met een uitgebreid ontbijt met verse jus (in het seizoen uit eigen tuin)
Geen zin om uit te gaan? Op verzoek serveren we uw diner vergezeld met een goed glas Spaanse wijn.

Een groot verwarmd zwembad van 8 x 5 mtr. ligt verscholen in de tuin en geeft volledige privacy. (u kunt hier naturistisch recreëeren, uiteraard met respect voor elkaar) We verhuren slechts 1 kamer.

Finca Abundancia ligt op steenworp afstand van het fraaie dorp Cómpeta, één van de mooiste witte dorpjes van Andalusië. Finca Abundancia ligt op een klein uur rijden van het vliegveld Málaga. ( 55 km )
De prima bergweg vanaf Torrox naar Cómpeta is prachtig. Geniet van het uitzicht, een welkomstdrankje staat voor u klaar.

"Abundancia" betekent: weelde, pracht, luxe, in overvloed….
Genieten van het prachtige uitzicht, de bergen, de stilte , de natuur en van de zon. Loungen aan de rand van het zwembad met een drankje en een tapa … Genieten is het werkwoord dat wij gebruiken ….in Abundancia !
Carril de Benamayor
29754 Cómpeta, Spanje
breng me hierheen