FINCA EL MORALEJO
ALOZAINA • Deze Andalusische burcht ligt 45 km ten westen van vliegveld Malaga. Het strand van Marbella en Mijas ligt op 45 minuten rijden van hier. Alle dagelijkse levensbehoeftes zijn te koop in het pittoreske witte dorpje Alozaïna dat op 1,5 km afstand ligt.

Sfeer

Finca el Moralejo is het beste medicijn tegen stress. We noemen het “El Arte de Vivir”, De Kunst van het Leven. Hier heerst de rust van het oude Spanje. De drukte van de overbevolkte Costa del Sol lijkt ver verwijderd, terwijl je met de auto toch in een uur op het strand van Marbella staat!

De herbouwde burcht op Moralejo ligt aan de rand van het door UNESCO beschermde natuurgebied Sierra de las Nieves, temidden van uitgestrekte heuvels met olijf- en fruitbomen. Van de olijven op Finca el Moralejo maken we onze eigen olijfolie. Het totale terrein van Finca el Moralejo omvat maar liefst 22 ha grond en kijkt uit over de ongerepte natuur van het Spanje van weleer. Het is dat Don Quichote in La Mancha leefde, anders zou hij hier zo voor de poort kunnen staan!
CArretera Tolox
29120 Alozaina, Spanje
breng me hierheen