B&B ARENA SEVILLA
TOMARES SEVILLA • Welkom, bienvenidos op de site van de Nederlandse Bed & Breakfast Casa Arena ofwel BB-Arena Sevilla.

Wij zijn Ad en Gerda Kuijpers. Hij is een geboren en getogen Brabantse hovenier en zij is werkzaam in de woonwinkel van het tuincentrum en als interieurstyliste. We hebben allebei een sterke band met Sevilla. Na bijna 40 jaar zomerse familiebezoeken besloot Gerda twee jaar geleden haar hart te volgen om voor langere tijd in Sevilla te blijven. In het voorjaar van 2014 kwamen we tot het besluit dat we onze ervaringen met dit fantastische stukje Andalusië graag met anderen willen delen.

Ons huis is rustig gelegen op slechts 5 autominuten van de stad Sevilla in Andalusië en ongeveer 20 autominuten van het vliegveld. Een meer dan perfecte uitvalsbasis om naast Sevilla ook de mooie steden Cordoba, Cadiz, Malaga en Jerez te bezoeken. Zelfs de Portugese Algarvestreek is prima te bereiken voor een dagtrip.

Beiden hebben we onze eigen passie in het huis gelegd. Ad heeft gezorgd voor een geweldige en rustgevende tuin met een heerlijk zwembad en Gerda heeft zich uitgeleefd op het interieur en ze kan haar energie kwijt in het verzorgen van de kamers en het bieden van een welhaast ongekende service en verzorging.

We zullen onze uiterste best doen om u een “Brabants gezellig” en onvergetelijk verblijf in Sevilla te bezorgen.

Gracias y hasta luego!
mail ons
0034.955 707 161
Calle Dr. Fleming 18
41940 Tomares Sevilla, Spanje
breng me hierheen