CASA AGRADABLE
ARENAS, MáLAGA • Casa Agradable is een gezellige en sfeervolle bed and breakfast (B&B) in Andalusië in het zuiden van Spanje.

Ontspannen, genieten van de onvoorstelbare stilte en even niets doen aan het zwembad? Of toch liever actief bezig zijn? Het kan allemaal. Met je huurauto, rijd je binnen de kortste keren naar éen van de vele stranden van de Costa del Sol of bezoek je de kleine witte dorpen in de directe omgeving van Casa Agradable. Even terug in de tijd, op het authentieke binnenland, waar Andalusië zo bekend om is. De koningssteden Granada en Córdoba mogen natuurlijk niet overgeslagen worden en ook de elegante stad Malaga is een bezoek meer dan waard.

Toch liever sportief bezig zijn? Ook daar is aan gedacht. De eigenaren bieden zelfs complete activiteitenpakketten aan met onder meer wandel-, fiets-, jeep- en zeiltochten. En ook voor de paardrijliefhebbers hebben zij een perfecte partner gevonden. Bovendien zijn er ter plekke gratis wandelroutes beschikbaar. De meeste beginnen gewoon vanuit de B&B, zodat u de huurauto lekker kunt laten staan.

Weer thuisgekomen geniet u ongetwijfeld weer een gastvrij onthaal door uw gastvrouw en gastheer en kunt u onder het genot van een drankje en een orkest van krekels op de achtergrond, nog heerlijk nagenieten van uw dag. Op gezette tijden wordt er ’s avonds bovendien ook nog voor de inwendige mens gezorgd in de vorm van een BBQ, Tapas avond, een heerlijke paella of gewoon een lekkere maaltijd.

Kortom: een ideale plek om je vakantie door te brengen.
Calle los Azafranes s/n
29753 Arenas, Málaga, Spanje
breng me hierheen