CASA DOMINGO
ALORA/MáLAGA • Hartelijk welkom in B&B hotel Casa Domingo, vakantie bij vlamingen in een charmant Bed & Breakfast hotel in het hart van Andalusië aan de Costa del Sol !

In B&B hotel Casa Domingo verblijf je in een prachtig gerestaureerde finca, in het centrum van Andalusië en zijn schitterende natuur. Agroturismo in Spanje op zijn best met een passie voor prachtige wandelingen in de omgeving.

Het pittoreske dorpje Álora is gelegen op slechts 5 minuutjes. B&B hotel Casa Domingo bevindt zich op zo'n 35 minuten rijden van de luchthaven van Málaga en de Costa del Sol. Centraal gelegen voor het bezoeken van Malaga, de kust, Ronda, Granada, Cordoba, Sevilla en de echte, ongeschonden natuur van het binnenland van Spanje! De wegen zijn goed en het verkeer is rustig !

Je kan volop gebruik maken van de gastheer en gastvrouw die goed zijn ingeburgerd, vlot Spaans spreken en die je in geval van nood kunnen bijstaan. Er is een hospitaal op slechts 10 min. rijden van de B&B hotel Casa Domingo.

's Morgens word je verwend met een uitgebreid buffet ontbijt, terwijl je geniet van het overweldigende panorama over de "Valle del Sol". 's Avonds geniet je van de zon die ondergaat achter de bergen onder het genot van een glaasje cava, wijn, een lekker Belgisch biertje (Duvel, Leffe, Westmalle Trappist Tripel) of ...

Met gratis WIFI, bibliotheek, parking, zwembad (10m. op 6m.), tennisterrein, welkomstdrank en op eenvoudige vraag, met respect voor de privacy/rust/stilte, zeer uitgebreide info aangezien we ook de toeristische dienst van de streek vertegenwoordigen als enige B&B bij Belgen in Andalusie ! Late aankomst of vroeg vertrek geen probleem, de gastheer staat altijd voor je klaar !

Je ontdekt hier de schoonheid van de natuur en maakt kennis met het échte Spanje. De sfeer is gezellig, ongedwongen, relaxed en persoonlijk.
Een ideale logeerplek om weg te dromen en een echt vakantiegevoel te beleven. Een wandelvakantie om nooit meer te vergeten! Luilekker, sportief, cultureel, culinair… het kan allemaal!!!

Verwen uzelf en kom genieten van het mooie weer, heerlijk ontspannen lekker eten, de combinatie van natuur en cultuur, zon, zee, strand en bergen en natuurlijk de uiterst vriendelijke mensen in de streek !

Yves & Carine
Arroyo Cansino 4A
29500 Alora/Málaga, Spanje
breng me hierheen