HET KLEINE LANDSHUIS
TEUGE • Rust en ruimte op de Veluwe in Natuurgebied "Het Weteringse Broek"
Even er tussen uit. Na een heerlijke dag in de sauna of een bruiloftsfeest is het fijn om niet meer zo ver te hoeven rijden om weer thuis te komen. U bent dan bij ons aan het goede adres voor een rustige overnachting in het natuurgebied ‘Het Weteringse broek’.

Landelijk
Onze Bed and Breakfast is landelijk gelegen in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Wij beschikken over drie kamers op de bovenverdieping van ons huis, Verder op onze site vindt u meer informatie over de kamers en onze prijzen. Het ontbijt wordt tussen 08.00 en 09.00 uur in de serre geserveerd. In overleg is vroeger ontbijten ook mogelijk. Inchecken op de dag van aankomst is alleen tussen 16.00 en 20.00 uur. (andere tijden alleen na overleg mogelijk)

Ontspanning
Wij hebben een grote tuin en boomgaard waar het heerlijk vertoeven is. Het zwembad biedt in de zomer bij warm weer heerlijke verkoeling. Liggen op onze ligstoelen met een glaasje wijn is het Zwitserleven gevoel. Komt u met de auto dan kan deze op eigen terrein geparkeerd worden. De motor of fiets kunnen op verzoek in onze schuur geplaatst worden tijdens de nacht.

Wilt u een van de sauna’s bezoeken in onze regio? komt u dan eerst de sleutel halen van uw kamer. U kunt dan heerlijk de verdere dag in het sauna/spa resort verblijven en hoeft u niet meer in te checken voor 20.00 uur.
Lochemsestraat 22
7396PJ Teuge, Nederland
breng me hierheen