ECO-TOURISTFARM DE BIEZEN
AARLE-RIXTEL • Eigenaresse Rina had als jong meisje al de droom om het Brabantse culturele erfgoed van haar voorouders te bewaren voor de toekomst. Dit heeft ze waargemaakt in haar bijzondere Bed and Breakfast in een ruim 100 jaar oude Brabantse langgevelboerderij. De voorouders van haar man hadden hier generaties lang een gemengd boerenbedrijf. De voormalige akkergronden en weilanden zijn nu omgetoverd tot een prachtig natuurgebied en natuurkampeerterrein waar u als bed and breakfast gast volop kunt wandelen en genieten van de rust.

De kamers nemen u mee naar vervlogen tijden en wekken een warm nostalgisch gevoel op. U krijgt een uitgebreid ontbijt op tijdstip naar keuze verrijkt met seizoensgebonden streekproducten. De kamers zijn voorzien van moderne gemakken.

Gelegen aan de rand van de Brabantse Peel en direct tegen de natuurgebieden De Biezen en De Grotelsche Heide. In de omgeving zijn dan ook vele fiets- en wandelroutes, musea, kastelen en sfeervolle eetgelegenheden.

Bed and Breakfast Eco-touristfarm De Biezen is dan ook al 25 jaar een begrip voor wandelaars, fietsers, rustzoekers, vogelaars maar ook voor de alleenreizende zakenman/vrouw en kleine families tot 16 personen.

Rina maakt zelf ook kunst dat op het terrein te bewonderen is tussen de natuur. Wilt u fietsen huren? Geef het dan bij uw reservering aan en wij regelen dat er fietsen klaarstaan op de dag van aankomst via de plaatselijke rijwielzaak.
De Biezen 4-4a
5735 SM Aarle-Rixtel, Nederland
breng me hierheen