BED AND BREAKFAST ANNEN
ANNEN • Achter twee oude, rode beuken vindt u de uit de achttiende eeuw daterende boerderij van Alex en Marinette Boersma. Gelegen direct achter de Brink in Annen, vindt u hier alle rust en comfort die u mag verwachten. De omgeving van dit dorp op de Hondsrug leent zich uitstekend voor fiets- auto en wandelroutes.

De boerderij herbergt 3 appartementen die ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Kijkt u uit uw raam dan ziet u de eeuwenoude Es op de glooing van de Hondsrug. De kamers zijn zeer ruim en hebben allen eigen, ruime sanitaire voorzieningen. Een van de gastenverblijven is geschikt voor rolstoelgebruikers. In de authentiek ingerichte woonkeuken waant u zich terug in de tijd. Hoewel van alle gemakken voorzien straalt de accommodatie een sfeer van landelijk buitenleven uit. U kunt in deze ruimte heerlijk ontspannen de dag beginnen met een zorgvuldig samengesteld ontbijt. Of in de avond met een goed glas wijn uzelf verliezen in een boek.

In de directe omgeving van Bed and Breakfast Annen treft u uitstekende wandelroutes aan. Wat dacht u van een zwerftocht langs de eeuwenoude oevers van de Drentse AA? Of een tocht door de bossen of door het natuurgebied van de Hunze? Ontdek de variatie in het Drentse landschap, waarbij ieder seizoen zijn eigen charme, geuren en kleuren heeft. Ook te fiets of te paard zijn er kilometers Drents landschap te ontdekken.

En wilt u iets meer stadscultuur? Groningen, Assen en Emmen liggen binnen een straal van 30 minuten van Annen. Wat dacht u van het Drents museum in Assen, of een terrasje op de Grote markt in Groningen? Met veel aandacht maken wij u graag wegwijs in de vele bezienswaardigheden in de omstreken.

Uiteraard is uw hond of paard (na overleg) ook van harte welkom.
Kruisstraat 20
9468 CM Annen, Nederland
breng me hierheen