BED AND BREAKFAST STEENBERGEN
STEENBERGEN • Welkom bij Bed and Breakfast Steenbergen. B&B Steenbergen is gevestigd in de karakteristieke woning aan de rand van het centrum van het stadje Steenbergen in Noord-Brabant. Wij hebben voor U in onze woning een studio van ruim 100m2 ter beschikking die gevestigd is op de tweede verdieping van onze woning en die sfeervol is ingericht met alle gemakken van de moderne tijd. U beschikt over een eigen badkamer met ligbad en toilet en complete keuken.

U kunt overnachten in de studio en ontbijt zelf verzorgen of gebruik maken van een ruim ontbijtpakket, tevens kunt u de studio voor wat langere tijd huren als bv vakantieverblijf.

Tevens hebben wij voor u op de eerste verdieping een compleet appartement bestaande uit twee slaapkamers namelijk de Suite en de Bedstee kamer, een schitterende badkamer, zitkamer met open keuken en een eethoek waar uw ontbijt geserveerd kan worden.

Koffie en thee faciliteiten zijn aanwezig en waar u gratis gebruik van kunt maken en is er uiteraard in de de gehele B&B gratis Wifi en is daarom mede ideaal voor de zakelijke reiziger

Wij zouden u graag van harte welkom willen heten bij Bed and Breakfast Steenbergen.
Marion en Henk Theulings

Waarom Bed & Breakfast Steenbergen?

- Ideaal voor de zakelijke reizigers
- Gratis Wifi in de gehele B & B
- Eigen kookfaciliteiten mogelijk
- Nabij het centrum van Steenbergen
- Omgeving om te wandelen / fietsen
- Gevestigd in een karakteristiek pand
- Nabij de zeeuwse wateren en stranden
- Zowel met als zonder ontbijt te reserveren.
- Antwerpen, Rotterdam zijn zeer goed te bereiken
- Gastvrij ontvangst en ZEER aantrekkelijke tarieven

Lees meer op onze website
Wouwsestraat 54
4651 DX Steenbergen, Nederland
breng me hierheen