CHARME B&B CASA DE VERAO
COJA • Aan de voet van het 2000m hoge Serra da Estrela Nationaal Park verblijf je in Charme B&B Casa de Verão. Op het domein van 1 hectare vind je de nodige rust.

De 6 ruime kamers zijn voorzien van het nodige comfort en hebben een privé-terras met zicht op de bergen en de dorpjes. Na een duik in het zwembad met overdekte patio kan je nagenieten in de ligstoelen op het zonneterras. Op het overdekt terras staat een barbecue. Er is tevens een badmintonveld, petanquebaan, pingpongtafel en dartsbord.

Onder begeleiding van een monitor kan je kiezen voor een initiatie kayak, bergklimmen of deelnemen aan een jeep-safari. ’s Avonds kan je aanschuiven voor het diner.

De B&B is een uitstekend vertrekpunt om het authentieke Portugal te ontdekken met zijn Romeinse en middeleeuwse plaatsen, rivieren en watervallen en het hooggebergte in het prachtige natuurreservaat met haar groene valleien.

In de pittoreske dorpen lijkt het of de tijd is blijven stilstaan. Je maakt er kennis met de plaatselijke bevolking. De universiteitsstad Coimbra is de bakermat van de Portugese geschiedenis. Daar werden de eerste koningen begraven.

Wil je nog meer ideeën? Raadpleeg dan het excursieboek ter plaatse of kijk nu al op de site.
Ramal das Medas
3305 Coja, Portugal
breng me hierheen