QUINTA DA PERDIZ
CALDAS DA RAINHA • Studio B&B Quinta da Perdiz, luxe logeren aan de Costa da Prata (Zilverkust), midden in de natuur, 1 km van de zee en 5 km van het strand.

Op nog geen kilometer van de Atlantische Oceaan, in een rustig landelijk gebied en aan het einde van een doodlopende weg, ligt B&B Quinta da Perdiz.

De quinta is omringd door een groot bos. U hebt spectaculair uitzicht over een natuurgebied en een dal. Het schattige stadje Caldas da Rainha licht 's avonds prachtig op in de verte.

De bed and breakfast ligt op ruim 3.000 meter eigen terrein. Aan de voorkant is een heuvel, waardoor we geen last hebben van koude zeewind bij ons zwembad.

B&B Quinta da Perdiz, midden in de natuur Zee bij Foz do Arelho, Zilverkust Gastheer Pieter en gastvrouw Anita De quinta is omringd door een groot bos klik voor grote foto Via de toegangspoort komt u binnen op de intieme patio. Hieraan liggen 2 van de 3 B&B studio's en ons eigen huis. Op deze patio kunt u ook ontbijten of dineren.
De perfecte locatie voor onze bed&breakfast.

Wij, Pieter en Anita, hebben in 2006 onze quinta gekocht na een lange speurtocht. We hebben vele huizen bekeken in heel Portugal. Toen we hier aankwamen, bij dit huis, wisten we gelijk dat dit het moest worden. We voelden ons zo prettig en er was zo'n ontspannen sfeer in en om het huis. De prachtige omgeving en het uitzicht. Alles was perfect om onze bed & breakfast te realiseren.

Wij ontvangen onze gasten met trots en veel plezier.
rua da lagoeira 31
2500-716 caldas da rainha, Portugal
breng me hierheen