GROEPSHUIS SEEBURGH
VEERE • Uw tenen zakten zo'n 5 minuten geleden nog weg in het zachte zand van het Oostkapelse strand. Nu staat u al bij ons groepshuis, direct achter de duinen en het mooie wandel en fiets natuurgebied "de Manteling".

De Accommodatie
Een gezellig en kleurrijk ingericht groepsverblijf voor de hele familie of vriendengroep. Leuk voor jong en oud!
Ook ideaal voor een uitje met collega's, vereniging, cursisten, school, stichting etc.

De woonkamer is verdeeld in een aantal huiselijke zithoekjes. In het speelhoekje / keukentje maken de kleintjes de heerlijkste gerechten voor u klaar. In de TV hoek zit een groepje van uw gezelschap, bij de gezellige haard eens goed bij te kletsen. En u zit wellicht aan de bar te wachten op uw "Scotch and Water"?

De serre is ruim en zonnig. Groot genoeg voor uw groep om er te eten en gezelschapsspellen te spelen. Het is zeker ook geschikt om te vergaderen of een workshop te geven.
Met een potje tafelvoetbal of sjoelen zal er bepaald worden wie van uw groep, die avond, de vaat zal moeten afdrogen.

Uiteraard is de keuken praktisch en goed ingericht. U kunt hier met voldoende mensen, aan het grote inductie fornuis met oven, de heerlijkste maaltijden bereiden. De afwas ploeg kan met de snelle professionele vaatwasser aan de slag gaan. U zult merken: afwassen is nog nooit zo leuk geweest!

Beneden is één slaapkamer met een aansluitende rolstoelvriendelijk badkamer. Hier staan ook 2 wasmachines en een droger.
Boven zijn 10 andere slaapkamers. 8 x twee- en 2 x vier-persoons. Allemaal met éénpersoonsbedden, dekbedden, kledingkast en een wastafel.

Wanneer u een vroege vogel bent en u trekt meteen uw wandelschoenen aan zult u geheid een hert of een ree in de bossen voor onze accommodatie spotten. Als ze niet al in onze tuin staan!

In de zonovergoten omsloten achtertuin kunt u heerlijk aanschuiven aan de lange tafels op het terras of een potje tafeltennis spelen. Voor de kleintjes is er een zandbakje, speelhuisje en een veerwip.

De Omgeving
Het groepshuis ligt aan de Zeeuwse duinrand van Oostkapelle (naast Domburg). Dit dorpje staat bekend als familiebadplaats en straalt een gemoedelijke sfeer uit.
Direct voor de deur stap je zo het bos in met oude laantjes en landhuizen. Wanneer je het treft zie je een aantal herten of reeën. Het zal je zeker verrassen tijdens zo'n mooie wandeling! Daarnaast zijn er tal van leuke uitstapjes op Walcheren.

Bedden : 28 (éénpersoonsbedden)
Slaapkamers : 11
Douches : 4
Toiletten : 5
Huisdieren toegestaan: nee
Wifi: ja (gratis)
Rolstoelvriendelijk: ja
mail ons
0031.610903665
Vroonweg 10
4356 ET Veere, Nederland
breng me hierheen