BED & BREAKFAST RIAFLORA
SANTOPéTAR (TABERNO) • Elvira En Peter, afkomstig uit Bonheiden bij Mechelen, laten jullie graag kennismaken met hun nieuwe leven in het zuiden van Spanje waar ze hun huis openstellen voor jou en waar je een vakantie in alle rust kan doorbrengen.

In Santopétar een gehucht van Taberno gelegen tussen Murcia en Almeria, in de heuvels die uitkijken op zee ligt Riafora

Het huis waar je in verblijft is een gerenoveerde cortijo waar de originele stijl gerespecteerd is gebleven en gecombineerd werd met het comfort dat u en ik wensen. De vier gastenkamers werden ingericht om u een rustig en ontspannen verblijf te garanderen. Op elk van deze kamers is er televisie.. Er zijn twee kamers die voorzien zijn van een ruim tweepersoonsbed, op één kamer staan er twee enkele bedden. Op de familiekamer staan twee dubbelbedden, ideaal om een gezin een fijne vakantie aan te bieden. Natuurlijk kan deze kamer ook gebruikt worden in een andere bezetting.

In de ontspanningsruimte kan je de vertrouwde tv programma's van de Vlaamse zenders bekijken, dit kan je doen vanuit het comfortabel salon,zit je liever aan de tafel om je volgende dag te plannen dan ligt al de documentatie die je hiervoor nodigt hebt tot je beschikking.

Het uitzicht waar je van kan genieten is fenomenaal, wegdromen zal je.... Naast het zwembad staan de ligstoelen tot je beschikking, ongestoord kan je van de zon genieten. Soms wordt je gestoord door de herder die met zijn kudde schaapjes en geitjes voorbij darteld in de rambla (droge rivierbedding ). Ben je meer het actieve type dan kan
Je de streek verkennen te voet of met de fiets ( MTB of racefietsen zijn te huur ) zelf hebben we er enkele tot jullie beschikking.

B&B Riaflora ligt aan het Transalmeria mbt trail, dit is een bepijld mountainbike parcours dat bestaat uit zes dag etappes. Het loopt van het natuurpark Cabo de gata www.degata.com tot Taberno meer info hier: http://macaelturismo.com/web4/index.php/btt-transalmeria/

Met de wagen ben je op 35 minuten aan de kust. De middellandse zeekust is hier nog ongerept en niet te vergelijken met de bekendere Spaanse costa’s. Aan restaurantjes en barretjes geen gebrek en voor de prijs moet je het niet laten een pintje kost je gemiddeld tussen de 1 en de 1,5 euro en een menu del dia vind je zeker al voor 10 euro met een drankje inbegrepen en niets moet daarvoor onderdoen aan de kwaliteit.

Kom maar gerust eens naar Riaflora en geniet van u verblijf in deze rustig gelegen B&B. Elvira en Peter kijken uit naar je komst en staan garant voor een zorgeloze vakantie.

Graag tot snel
Graag tot in RIAFLORA
Calle El Castillo 8
04692 Santopétar (Taberno), Spanje
breng me hierheen