RETOUR à LA SOURCE
MARMINIAC • Je hebt behoefte aan pure natuur en rust en je wilt het jachtige leven even achter je laten. Je bent op zoek naar een bosrijke omgeving, reeën in het weiland, buizerds hoog in de lucht en de roep van een uil uit het bos.

Retour à la Source is een domein van ruim vier hectare bos, tuin en weiland in de Bourianestreek tussen de rivieren de Dordogne en de Lot. Een krachtig, spiritueel gebied aan een Leylijn. Daar waar de Katharen en Tempeliers hun voetsporen hebben achtergelaten.

De deur staat bij ons het hele jaar open. Kamperen of logeren, tijd voor jezelf om weer op adem te komen en te genieten van de mooie omgeving, heerlijke maaltijden, de schone lucht en een eindeloze sterrenhemel. Een plek waar je hart weer gaat zingen.

Er kan gebruikt gemaakt worden van de gemeenschappelijke bibliotheek en als je zin hebt kun je meehelpen in onze biologische groentetuin of het bos.

Een prachtige bloemenzee in de lente. Verse groenten uit eigen moestuinen, zoemende hommels en geurende lavendel en rozemarijn in de zomer. Warmte en sfeer in het najaar en de winter.

Oorspronkelijkheid, authenticiteit, humor en genieten van het alledaagse, weten onze gasten te waarderen. Juist die waarden hebben we in overvloed. Voel je welkom.
Pech Peyrat
46250 marminiac, Frankrijk
breng me hierheen