MARIS LOGIES
KURINGEN • B&B Maris Logies is een plaats waar persoonlijk contact en warmte centraal staan. Mieke en Bert zijn steeds aanspreekbaar voor bijkomende informatie over je verblijf, leuke tips of simpelweg voor een fijne babbel. Je wordt ontvangen in de persoonlijke omgeving van het gezin zodat het, voor zowel de zakenreiziger als de toerist, als aangenaam thuiskomen voelt.

Het gezin heeft enkele huiselijke troeven achter de hand. Zo kan je 's morgens genieten van een rijkelijk ontbijt met versgebakken broodjes, zelfgemaakte confituur, versgeperst fruitsap,…

De warme en uitnodigende ontbijtruimte leent zich ook uitstekend voor het spelen van gezelschapspelletjes, het lezen van tijdschriften en boeken die tevens ter beschikking staan van de gasten.

De omgeving biedt heel wat natuurlijke schatten, maar ver hoef je niet te reizen om te ontspannen in een mooi stukje natuur. De B&B beschikt over een prachtig aangelegde tuin met romantische hoekjes, ligstoelen, … Op zonnige dagen is deze tuin dan ook het decor voor het ontbijt dat op het zomerterras wordt geserveerd.
mail ons
0032.477 26 67 40
Van Groesbeekstraat 6
3511 Kuringen
breng me hierheen