HOUSE OF JAVA B&B
HEUSDEN-ZOLDER • House of Java's Bed & Breakfast ligt in de natuurlijke omgeving van Heusden-Zolder en heeft eigen wellness faciliteiten. De twee moderne & authentieke Aziatische kamers zijn ingericht in Javaanse en Balinese architectuur, in warme kleuren en met duurzame materialen. Ze zijn voorzien van een iPod dock, TV, een minibar en een eigen badkamer met bad of douche. Elke ochtend wordt het ontbijt geserveerd in de ontbijtkamer. Er zijn verschillende wandel-en fietsroutes in de omgeving. Wij liggen aan de poort van de 1001 Wijers, een prachtig natuurgebied. In de zomer kunt u tevens ontbijten en genieten in onze prachtige tuin.

Heritage Spa & Wellness
Sfeervolle, traditionele spa- en wellnesscomplex in een groene omgeving bij Hasselt.

Middenin de rustige en groene omgeving van Bolderberg bij Hasselt, vind je de paradijselijke oase van het House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’ complex. Hier kun je alleen of samen ontspannen en tot rust komen in een sfeervolle, persoonlijke sfeer met een traditionele Oosterse tint. Van gelaats- of lichaamsbehandelingen tot een bezoek aan de privé sauna of een wellness dag op maat. Wij geloven in het herstellen van de harmonie van body, mind en soul en zorgen ervoor dat wij u op al deze niveau’s helpen een diepe ontspanning te bereiken.

Noer Noegrahaningsih is van Indonesiche origine, en brengt de traditionele Balinese en Javaanse massagetherapieën naar het Westen zoals zij in Bali en India hierin is opgeleid.

Verwen jezelf met een wellness behandeling of dag op maat en geniet van een diepe ontspanning en revitalisatie in de House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’ in Bolderberg. Een perfecte combinatie van Oost en West. Er zijn arrangementen mogelijk, maar ook individuele behandelingen en consultaties.
mail ons
0032.485 46 22 96
Sint-Jobstraat
3550 Heusden-Zolder
breng me hierheen