HOME AT THE END OF THE WORLD
SLENAKEN • Op een prachtige, rustige plek, aan het einde van een holle weg, op de top van een heuvel, vindt u B&B Home at the End of the World in een meer dan 200 jaar oude hoeve. Te midden van de schitterende natuur van het Limburgse heuvelland en centraal gelegen in de cultuurrijke Euregio kunt u bij ons logeren.

Al weer meer dan tien jaar geleden hebben wij een gedeelte van ons huis bestemd voor wandelaars en reizigers, zodat iedereen met ons mee kan genieten van de rust en sfeer op deze unieke lokatie. In de vleugel van de boerderij, die vroeger tot koestal en hooizolder diende, is een landelijke bed and breakfast ingericht met een gezellige verblijfruimte met houtkachel.

De voormalige hooizolder is verbouwd tot twee gastenkamers, waarbij authentieke elementen zoveel mogelijk behouden bleven. Beide kamers hebben elk een unieke sfeer en een prachtig uitzicht op het Gulpdal.

Gasten wacht 's ochtends een uitgebreid ontbijt met o.a. home-made jams van fruit uit eigen tuin, en zelf gebakken brood en vruchtencake. Naast het maken van heerlijke wandelingen in het Heuvelland of de Voerstreek, zo vanuit huis, of het bezoek aan een van de omliggende interressante steden kunnen gasten ook lekker luieren of lezen op het terras of, bij slechter weer, binnen relaxen naast de houtkachel.

Zowel het Limburgse heuvelland als de Belgische Voerstreek kunnen vanuit ons huis te voet doorkruist en ondekt worden. Er zijn goed onderhouden wandelingen gemarkeerd, waarvan u de kaarten die zich in de herberg bevinden tijdens u verblijf kunt gebruiken.

Wij zijn zelf ook enthousiaste wandelaars, dus we zullen u graag adviseren over mooie tochten! Behalve de natuurlijke omgeving in het prachtige gebied rond Slenaken heeft de regio tussen Maastricht , Luik en Aken, waar wij middenin liggen, ook op cultureel vlak heel wat te bieden. In de drie genoemde steden, die alleen al uit historisch perspectief allemaal zeer de moeite waard zijn, met hun rijke verleden, hun prachtige kerken en authentieke stadskernen, bevinden zich interessante musea met zowel oude als moderne kunst.
Schilbergerweg 5
6277 NX Slenaken, Nederland
breng me hierheen