HET PACHTHOF
BORLO • Het Pachthof gelegen in Haspengouw is gevestigd in een 400jaar oude vierkantshoeve, die zijn charme behouden heeft en toch is aangepast aan het hedendaagse leven. Naast de 12 totaal verschillende hotelkamers, is er ook de authentieke taverne en het museum “Winter 1944”.

Haspengouw is in elk seizoen het ontdekken waard. Je komt ook naar deze streek omdat je wilt genieten van de rust, groene omgeving, wilt wandelen, fietsen of cultuursteden (Hasselt, Sint Truiden, Zoutleeuw, Maastricht of Luik) in de omgeving wilt ontdekken.

Wil je genieten van de prachtige bloesems in de maand april, of later op het jaar met de vele fruitsoorten aan de bomen, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Een prachtige manier om volop van bloesem of fruit te genieten is de fiets te gebruiken. We zijn gelegen op het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 182 en 183.

Maar ook voor wandelaars is Haspengouw een waar paradijs, met de verschillende wandellussen. Voor de inkompoort kan je vertrekken voor een of meerdere lussen van het Cicindriawandelnetwerk. Ook voor de wagen en motorijders zijn er uitgestippelde routes langs de vele vierkantshoeves, kastelen, abdijen, musea, …
mail ons
0032.11 88 39 23
Thewitstraat 8
3891 Borlo
breng me hierheen