GUESTHOUSE VOSSENDRIES FOR GARDENLOVERS
NIEUWRODE • Genieten van de stilte, de bloemen, de natuur. Gelegen in een landelijke, groene en heuvelachtige omgeving in het Hageland. Ideaal voor wandelaars, fietsers, voor hen die houden van rust en kalmte.

Garden Cottage : voor 2 tot 8 personen. Voorzien van keuken, living met orangerie, badkamer, toilet, 2 slaapkamers. De cottage is omgeven door een grote bloementuin, wijngaard en een dennenbos van 2ha.

Voor wandelaars, fietsers en mountainbikers : uitgestippelde wandelingen, fietsroutes en mountainbike-routes die u kan starten aan Guesthouse Vossendries.

Voor liefhebbers van cultuur: In de nabijheid bevinden zich het Kasteel van Horst en de historische universiteitsstad Leuven (ook aan te raden voor een lekker hapje en drankje of om te gaan shoppen). Voor diegene die een concertje willen meepikken in de zomer: de rockweide van Werchter bevindt zich op 15 min. Ook is Guesthouse Vossendries een ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan Brussel, Antwerpen en Brugge.

Voor waterratten en zonnekloppers: Op 15 min rijden bevindt zich het recreatiedomein "Ter Heide". Hier kan je zwemmen en surfen. Voor de kindjes : Provinciaal domein Kessel-lo.
mail ons
0032.16 56 93 24
Grootveld 1
3221 Nieuwrode
breng me hierheen