CASA I FORTUNELLI
PEZZOLO VALLE UZZONE • Casa I Fortunelli, het huis van de geluksvogels, ligt op de grens van Piemonte en Ligurie. In dit gebied vind je nog rust, ruimte, ongerepte natuur en vriendelijke, gastvrije mensen. Het massatoerisme heeft hier nog niet zijn intrede gedaan.

Wandelaars , wielrenners en mountainbikers vinden in de prachtige heuvels van Piemonte een paradijsje. Er zijn zelfs al een aantal wandel- en fietsroutes voor u uitgezet.

Steden als Turijn, Genua en Monte Carlo zijn, evenals de bloemenriviera, goed bereikbaar. Barolo, Barbaresco, Asti en Alba zijn voor de wijnliefhebbers en liefhebbers van lekker eten, binnen handbereik.

Het woord 'Slowfood' is niet voor niets in Piemonte ontstaan. In de hele regio vind je dan ook heerlijk eten in talloze restaurantjes. Ook bij Casa I Fortunelli is het mogelijk om, na overleg, te genieten van heerlijk slowfood, bij voorkeur op ons overdekte terras.

Schilders en tekenaars vinden hier een boeiend en afwisselend panorama, en voor muziekanten organiseren wij cursussen en een muziekfestival dat dit jaar zijn vierde jaargang gaat beleven.

Wij beschikken over drie tweepersoonskamers met eigen badkamer. De prijs van een kamer bedraagt 65 euro per nacht, inclusief een ontbijt waarbij we gebruik maken van biologische producten uit de streek en opbrengst uit eigen tuin.

We hopen u dit of een van de komende jaren te mogen begroeten bij Casa I Fortunelli.
mail ons
0039.0173 87157
Regione Piansoave
12070 Pezzolo Valle Uzzone, Italië
breng me hierheen