B&B VILLA LAVANDA, NOCI BIJ ALBEROBELLO
NOCI • Je bent te gast in een prachtige villa op het platteland van Puglia en kunt bij ons gewoon met Nederlands terecht. We hebben 3 gastenkamers en het verblijf is incl. een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, gebruik ochtendjassen en slippers en een mand met picknick benodigdheden (geen eten) waarin ook een plaid en strandlakens. We hebben ook een handige Nederlandstalige informatiemap voor onze gasten.

De kamers en badkamers worden dagelijks schoongemaakt en hebben een met zorg gekozen individuele inrichting. Je hebt altijd een privé badkamer.

Rond Villa Lavanda diverse veranda's. Daar dienen we meestal het ontbijt op en je kunt er ook heerlijk luieren en genieten van de mooie tuinen rond de Villa.

Omdat B&B Villa Lavanda zo centraal gelegen is zijn we gemakkelijk bereikbaar vanaf Vliegveld Bari en de Autostrada. Vanuit Villa Lavanda kun je een groot deel van Puglia verkennen en zelfs Matera in Basilicata op minder dan een uur rijden. Ook kun je kiezen uit zowel de stranden aan de Ionische kust als aan de Adriatische kust.

Je kunt verder o.a. uitstappen maken naar Alberobello met zijn trulli (ons buurdorp), de grotten van Castellana, Monopoli, de opgravingen bij Savelletri en Metaponto, de vele kastelen, prachtige landschappen met trulli en droogstenen muurtjes, pittoreske haventjes, oude stadsgedeeltes, de Havensteden Bari en Taranto, Martina Franca, de Itrie Vallei, Ostuni, Lecce etc.
mail ons
0039.0804949904
S.P. 116 Noci per Castellaneta no. 102A
70015 Noci, Italië
breng me hierheen