B&B GOUDSBLOEMPJE
SINT-MARTENS-LIERDE • Een kleinschalige Bed and Breakfast in een smaakvolle villa. Er zijn twee mooie kamers, met ieder een eigen sfeer. Kies je voor de romantische kamer met een heerlijk ruim bed, of voor de poëtische kamer, met mooie gedichten aan de muur? Beide kamers beschikken over een tv en WiFi en in de nette badkamer vind je een heerlijk ligbad en een douche. Na lekker uitgeslapen te hebben, staat een uitgebreid ontbijt je al op te wachten!

Vlaamse Ardennen Picknick arrangement
Bij dit arrangement is een lekker picknick pakket inbegrepen. Aangezien de B&B gelegen is in de Vlaamse Ardennen, is het niet moeilijk om een mooi plekje uit te kiezen om samen te gaan genieten van de lekkere picknick! Ook krijg je een beschrijving van uitgestippelde wandelroutes in verschillende thema's, zoals gedichten, kruiden of goudsbloem.

Kortom: middenin de natuur overnachten én picknicken!

Je kan ook gezellige stadjes bezoeken zoals Geraardsbergen, Zottegem, Ronse, Oudenaarde met heelwat cultureel erfgoed Deze liggen op ongeveer 10 km van de B&B; Gent en Brussel op 35 minuten met de wagen.
mail ons
0032.474 85 85 06
Hoogstraat 63
9572 Sint-Martens-Lierde
breng me hierheen