B&B DE BEUK
SCHOTEN • Onze woning ligt in een parkgemeente in de rustige groene omgeving van Antwerpen, midden in een tuin met statige oude bomen. De locatie is een ideaal verblijf voor wie een bezoek aan Antwerpen en omgeving wil combineren met de rust van een groene omgeving.

Op het gelijkvloers is een living ter beschikking van de gasten. Deze living heeft een directe toegang tot de tuin. Bij mooi weer zijn er verschillende zithoekjes in de tuin om te genieten van de bloemen, de vogels en de vissen, al of niet met een boek en een drankje.

Er is een ruime parkeerplaats voor de woning. Wi-Fi vrij beschikbaar
We serveren het luxe ontbijt in de ontbijtkamer die uitkijkt op de tuin. Bij mooi weer kan het ook op een van de terrassen bij de vijver. Het ontbijt is "uitbundig" en vers en omvat alles wat nodig is om de dag fris en sterk aan te vangen.

Er worden geen warme maaltijden voorzien. We geven echter graag advies over passende gelegenheden.
Bij speciale gelegenheden hebben wij wat extra bij het ontbijt (graag verwittigen bij reservatie)

Er is een bushalte op 100 m afstand. Na afspraak, halen wij u ook graag af aan een andere tram- of bushalte (zie "hoe ons vinden?") of aan het station van Antwerpen (Berchem).

Fietsers zijn welkom. Uw fietsen kunnen opgeborgen worden in het tuinhuis. Op bewegwijzerde fietsroutes kan vanaf de woning ingepikt worden. Informatie over fiets- en wandelroutes in de onmiddellijke omgeving, maar ook verder af, is beschikbaar.Opladen elektrische fietsen mogelijk
Victor Frislei, 6
2900 Schoten
breng me hierheen