`T BULLEKROFFIE
OUDESLUIS • In de Kop van Noord Holland, nabij het strand van Callantsoog en het Pittoreske Schagen vindt u `t Bullekroffie. Waar eens de koeien stonden is een sfeervolle accommodatie gerealiseerd, hier hebben wij al onze liefde en ideeën ingestopt zoals wij denken dat u het liefste uw vrije tijd doorbrengt. Hierdoor is er authentiek gebouwd, met 4-kantspalen en veel hout, luxe badkamers met wellness van Cleopetra, en nog veel meer leuke details.

Zoals vroeger een boerderij werd gebouwd met alle luxe van deze tijd. U heeft ook in de Boerderijkamers het gemak van een appartement en de service en luxe van een Hotel. De bedden zijn voor u opgemaakt, badhanddoeken en badjassen liggen voor u klaar. In de keuken vindt u de keukendoeken. s`Morgens kunt u in de ontbijtruimte van een heerlijk ontbijt gebruik maken. Als u wil bestaat de mogelijkheid om een lunchpakketje klaar te maken. In de gehele accommodatie zijn internet aansluitingen en wifi aanwezig. U heeft een eigen terras en een eigen parkeerplaats. Door de manier van bouwen en inrichten zijn alle boerderijkamers eigenlijk unieke appartementen en ook zeer geschikt voor een langer verblijf met of zonder kinderen. Voor een uitgebreide omschrijving per kamer verwijs ik u naar de kamers door op één van de foto's hieronder te klikken.

Buiten de sfeervolle kamers is er nog veel meer te doen en te beleven zowel buiten als binnen, want in een land als Nederland met zijn wisselende weerbeeld, moet het ook binnen goed toeven zijn. Wat dacht u van de gezellige verwarmde recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, sjoelbak, computer, darts en loungehoek. De biljartkamer om even een biljartje te leggen (voor volwassenen) hier vind u ook de boekenkast en de folders, ook ligt hier de krant. Op de kamers heeft u een eigen mini wellness, met onder andere van Cleopetra whirlpoolbad, 2 persoons stoomcabine, sauna en stortdouche.

Maar ook aan het buitenleven is gedacht, u vindt een voetbalveld met doelen voor sport en spel, heel veel skelters en ander rijdend materiaal, trampoline, speeltuin, speelbos(je) waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. De sloten zijn afgeschermd met hekjes en/of heggen. Kortom na een mooie dag erop uittrekken, kunt u als u terugkomt genieten van de rust en de ruimte op `t Bullekroffie, zowel buiten als binnen. Als extra kunt u gratis gebruik maken van het openlucht zwembad in Oudesluis (zonder toezicht.)

Wij zijn geen accommodatie met een activiteitenprogramma. WWe gaan ervan uit dat we de kinderen voldoende mogelijkheden bieden om zelf te spelen en te bedenken. Hierdoor ontstaan vaak op een hele spontane en ongedwongen manier de leukste activiteiten door de creativiteit van de kinderen, hier staan we voor open en werken we aan mee. Alles is bespreekbaar. In het seizoen organiseren we 1 keer per week een vuurkorfavond, waarbij wij zorgen voor koffie,thee, limonade en iets lekkers.
Korte ruigeweg 43
1757 GN Oudesluis, Nederland
breng me hierheen